У Луцьку зловмисник побив чоловіка до смерті

У Луцьку зловмисник побив чоловіка до смерті

Зловмисник з особливою жорстокістю бив палицею потерпілого, потім відібрав його особисті речі та втік.

Про це повідомляють у поліції Волинської області.

У Луцьку 42-річний лучанин наніс тілесні ушкодження 41-річному місцевому мешканцю та обікрав його. Він з особливою жорстокістю бив палицею потерпілого, потім відібрав його особисті речі та втік. Чоловік за кілька годин помер у лікарні.

Поліцейські особу зловмисника встановили і затримали. Наразі він в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже оголосили дві підозри.

Нагадаємо, Цьогоріч смертність в Україні втричі перевищує народжуваність

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.
Loading...
Load next