У Львові помер депутат міськради Зиновій Саляк, який у 1990 році вперше підняв український прапор над Ратушею

У Львові помер депутат міськради Зиновій Саляк, який у 1990 році вперше підняв український прапор над Ратушею

У Львові на 76-му році життя відійшов у вічність депутат 1-го демократичного скликання Львівської міської ради Зиновій Саляк.

Про це повідомляє ЛМР.

На 76-му році життя після важкої хвороби відійшов у вічність Зиновій Саляк, депутат Першого демократичного скликання Львівської міської ради. Пан Зиновій був одним із трьох відважних людей, які у 1990 році вперше підняли Прапор України над Ратушею у Львові. Разом із ним тоді були Євген Шморгун та Стефанія Шабатура (на фото). До останнього дотримувався цієї традиції і навіть у поважному віці щороку підіймав наш стяг. Ми пам'ятаємо! Світла Пам'ять, - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Про дату та місце поховання буде повідомлено додатково.
  
Нагадаємо, Росіяни заблокували в окупованому Донецьку доступ до YouTube

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
Знайдені у львівському парку рештки належать зниклій безвісти жінці (відео) Знайдені у львівському парку рештки належать зниклій безвісти жінці (відео)
Оперативники викрили зловмисника, підозрюваного у вбивстві львів’янки, розчленоване тіло якої було виявлене у парку.
Loading...
Load next