Проект каналу "ПравдаТУТ Львів" здобув перемогу на міжнародному конкурсі спортивних журналістів (Відео)

Проект каналу "ПравдаТУТ Львів" здобув перемогу на міжнародному конкурсі спортивних журналістів (Відео)
Один із випусків проекту телеканалу ПравдаТУТ Львів "ALLAVLOG", здобув п'яте місце у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING" серед спортивних журналістів з Європи.

Нагороди AIPS Sport Media Awards - це найвище міжнародне визнання у галузі спортивних медіа. Проект "ALLAVLOG" про Парапланеризм у 10-ці найкращих в Європі у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING". 

Ведуча проекту, Алла Васьковська, поділилась своїми емоціями після здобуття міжнародної перемоги у соціальні мережі Facebook.

" Несподівана, але гарна новина прилетіла від міжнародного конкурсу серед спортивних журналістів AIPS Sport Media Awards.  ALLAVLOG про Парапланеризм у 10-ці найкращих в Європі у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING" ( ми 5-ТІ:) ", - зазначила журналістка.

Зокрема, ведуча додала, що перемога на міжнародному конкурсі спортивних журналістів - "це вже стимул розвиватись далі".

 

Читайте також
Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео) Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео)
Нещодавно у Нью-Йорку пройшла щорічна музична премія MTV Music Video Awards 2021. Серед переможців — кліп репера Lil Nas X на пісню Montero (Call Me By Your Name), який зняла українка, яка проживає в Одесі - Таня Муіньо.
Українець знову відмовився від фото з росіянами на на п'єдесталі Паралімпіади (фото) Українець знову відмовився від фото з росіянами на на п'єдесталі Паралімпіади (фото)
Українець знову вклинився в "розборки" трьох росіян і на фініші, як і на першій дистанції, поступився лише Дмитру Сафронову, який встановив світовий рекорд.
Повтор найкращого результату сезону: Магучіх друга у фіналі Діамантової ліги Повтор найкращого результату сезону: Магучіх друга у фіналі Діамантової ліги
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх посіла друге місце зі стрибків у висоту у фіналі найпрестижнішого комерційного змагання в легкій атлетиці Діамантової ліги.
Loading...
Load next