На Закарпатті скерували до суду справу про незаконну приватизацію землі Ужгородського аеропорту

На Закарпатті скерували до суду справу про незаконну приватизацію землі Ужгородського аеропорту

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування відносно колишньої очільниці департаменту міського господарства Ужгородської міської ради.

Як повідомляють у Бюро економічної безпеки України, протиправні дії обвинуваченої призвели до незаконної приватизації земельної ділянки місцевого аеропорту.

Слідством встановлено, що посадовиця продала акціонерному товариству земельну ділянку площею 0,2 га, що розташована під стоянкою для літаків на території міжнародного аеропорту "Ужгород".

Такі дії суперечать чинному законодавству, оскільки законом заборонена приватизація земельних ділянок під обʼєктами повітряного транспорту. Під час досудового розслідування на згадувану земельну ділянку, а також на дві квартири та чотири земельні ділянки обвинуваченої було накладено арешт. Фігурантці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, - йдеться у повідомленні.

Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 233 Кримінального кодексу України скеровано до суду.

Процесуальне керівництво здійснює Закарпатська обласна прокуратура.

Нагадаємо, Зеленський подав до Ради законопроєкт щодо множинного громадянства

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В аеропорту Києва через "слугу народу" Тищенка, який знімав відео затримали літак (відео) В аеропорту Києва через "слугу народу" Тищенка, який знімав відео затримали літак (відео)
Пасажири, які летіли з Києва в Ужгород були змушені чекати скандального депутата від партії "Слуга народу" Миколу Тищенка, оскільки той з декількох дублів не зміг на летовищі зняти відео.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
Loading...
Load next