Аташе посольства США нагородив українського розвідника медаллю «За заслуги»

Аташе посольства США нагородив українського розвідника медаллю «За заслуги»

Аташе з питань оборони при посольстві США бригадний генерал Кіплінг Кейлер урочисто нагородив медаллю «За заслуги» офіцера підрозділу стратегічних комунікацій Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомило ГУР.

Офіцер-розвідник отримав нагороду за «важливий внесок у розбудову та зміцнення військового співробітництва між офіційними Києвом і Вашингтоном, зокрема за створення умов для отримання й нарощування обсягів безпекової допомоги для України».

Під час церемонії нагородження він висловив вдячність за критично важливу для відбиття повномасштабного російського вторгнення підтримку з боку американського народу, уряду Сполучених Штатів й усіх партнерів України в НАТО.

Офіцер наголосив, що, відбиваючи російську збройну агресію, Україна захищає не лише себе, але й увесь вільний світ, міжнародний порядок та безпеку.

 Ця нагорода, підкреслює, що наші партнери також це усвідомлюють та цінують, – зауважив він.

Аташе зі свого боку запевнив у незмінності американської підтримки України. Він підкреслив, що мужність і героїзм українців є «взірцем для всього вільного світу у прагненні до свободи, захисті суверенітету, незалежності та євроатлантичного вибору своєї країни».

Нагадаємо, У Білому домі хочуть краще зрозуміти мету України щодо подій у Курській області РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
Loading...
Load next