"Боєприпасів та людей - немає…": ГУР перехопило розмову окупанта про небажання воювати в Україні (аудіо)

"Боєприпасів та людей - немає…": ГУР перехопило розмову окупанта про небажання воювати в Україні (аудіо)

Російські військові не хочуть воювати в Україні, тому спричиняють собі каліцтво, або просто втікають в росію, подовжувати контракти ніхто не хоче.

Про це йдеться в аудіозаписі розмови військового з Бурятії, яку вдалося перехопити розвідникам ГУР.

Чого вони здаватися будуть, ми на їхній Батьківщині? Мені ця Україна взагалі не цікава. Треба приїжджати та звільнятися… Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується - не горить бажанням, - каже він матері.

На її питання, чому не спрацьовує "патріотизм", відповідає: "Командир моєї батареї другого взводу сам собі в ногу вистрілив, щоб звалити звідси! Ще на самому початку. Про що говорити можна? Він строкову в Чечні служив".

За словами військового, в його бригаді залишилось менш як 50% від загального складу, хоча це не заважає воювати їм і в такій кількості.

Боєприпасів та людей - немає… Згідно зі статутом, якщо від бригади менше ніж 50% залишилось, бригаду виводять або приряджають до іншої бригади. А ми своєю бригадою так і воюємо. Тільки народу менше стає… У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в росії, - каже він.

Нагадаємо, раніше СБУ повідомила, що після звірств в Україні російських окупантів бояться власні дружини.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next