Байден детальніше пояснив, чому знявся з президентських виборів

Байден детальніше пояснив, чому знявся з президентських виборів

Президент США Джо Байден заявив, що не балотується на другий термін виборів оскільки найголовнішим питанням для нього є збереження демократії в країні.

Про це він заявив в інтерв'ю CBS News.

Опитування, які ми проводили, показали, що це була б гонка на рівних, яка б тривала до самого кінця. Але сталося так, що багато моїх колег-демократів у Палаті представників і Сенаті вважали, що я збираюся завдати їм шкоди в перегонах. І я хвилювався, що якщо я залишуся в перегонах, це стане темою для обговорень. І я думав, що це стане справжнім відволіканням номер один, - заявив Байден.

За його словами, коли він балотувався в президенти у 2020 році, він вважав себе "перехідним президентом". 

Водночас він повідомив, що ухвалив відповідне рішення з вузьким колом людей, зокрема зі своєю дружиною під час відпочинку в Рехобот-Біч під час одужання від COVID-19. 

Нагадаємо, В Ірландії вилучили вантаж із канабісом вартістю понад €16 млн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next