Медики: на Львівщині недостатнє проведення вакцинації

Медики: на Львівщині недостатнє проведення вакцинації
Більш ніж на чверть збільшилася кількість померлих від пневмонії, у порівнянні з 2020 роком в аналогічний період.

Про це повідомила голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, з прав дитини та учасників бойових дій Львівської районної ради Людмира Гера.

Лікар наголошує: на території області більш ніж на чверть збільшилася кількість померлих від пневмонії, у порівнянні з 2020 роком.

Важливо дотримуватись усіх карантинних вимог, носити маску у людних місцях та дотримуватись  соціальної дистанції.

Використання антисептичних засобів, уникання людних місць при можливості – все це мінімізує ймовірну можливість зараження коронавірусною інфекцією. Також наразі в нас є недостатнє проведення вакцинації”, – зазначає Людмила Гера, лікарка, депутатка ЄС у Львівській районній раді, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, з прав дитини та учасників бойових дій ЛРР.

За добу в області провели 3596 досліджень на COVID-19, з них – 1085 позитивних. Найбільше хворих у Львові – 628 осіб, Яворівському (77 осіб), Самбірському (64 хворих) та Стрийському (61 людина) районах.

Читайте також
ЛОДА: на Львівщині використано 9 тис. доз вакцин
Сьогодні, 26 березня у Львівській облдержадміністрації відбувся брифінг щодо епідситуації в області.
"Ми вступили у період постійних пандемій": чому виробництво української вакцини є необхідним "Ми вступили у період постійних пандемій": чому виробництво української вакцини є необхідним
"Необхідність організувати виробництво власних вакцин в Україні – це питання нашої безпеки", - вважає міський голова Львова, Андрій Садовий.
Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників
Вже з понеділка у Львова розпочнуть вакцинувати працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.
Loading...
Load next