На Хмельниччині автобус з дітьми потрапив у ДТП: загинула 12-річна дитина

На Хмельниччині автобус з дітьми потрапив у ДТП: загинула 12-річна дитина

У Хмельницькій області у вівторок, 13 серпня, внаслідок аварії за участю пасажирського автобуса з 19 дітьми та чотирма дорослими 12-річна дівчинка і супроводжуючий групи загинули.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади. За інформацією правоохоронців, водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих із селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу.

Загалом в автобусі перебували 23 людини, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та двоє водіїв. За попередніми даними, загинула 12-річна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих і характер травм встановлюються. Усіх потерпілих госпіталізували.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління поліції у Хмельницькій області.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що причинили загибель кількох осіб).

Огляд місця події та документування наслідків ДТП тривають.

Нагадаємо, 15-річний житель Прикарпаття спалив три автівки військових, які мали виконувати бойові завдання на передовій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Loading...
Load next