Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)

Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)
27-річний іноземець, який був за кермом автомобіля Dodge Sprinter, на вулиці Княгині Ольги, збив чоловіка на пішохідному переході.

Вчора, близько 23 години вечора на вулиці Княгині Ольги відбулась ДТП з потерпілим. 61-річний львів'янин переходив дорогу по пішохідному переході, однак 27-річний іноземний водій автомобіля Dodge Sprinter збив пішохода.

Чоловік, якого збила автівка живий й зараз знаходиться у лікарні. Наразі встановлюються обставини та шукають винуватця аварії. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Однак, зазначимо, що за останні три місяці цього року на території Львівської області, зокрема й міста зареєстровано 134 ДТП за участю пішоходів. З них — 126 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 21 людина та травмовано 112 осіб.

 

Читайте також
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото) Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next