В Угорщині прокоментували наступ ЗСУ на Курську область

В Угорщині прокоментували наступ ЗСУ на Курську область

Керівник апарату прем’єра Угорщини Гергей Гуяш, коментуючи операцію Збройних Сил України в Курській області Росії, повторив заклики угорської влади до "миру".

Про це повідомляє Telex.

На прохання прокоментувати операцію ЗСУ на Курщині Гуяш сказав, що угорський уряд "залишається прихильником миру".

Україна вже не просто обороняється, а переходить у наступ. Ми хочемо припинення вогню і миру, – сказав він.

Представник уряду Угорщини також закликав Україну та Росію не забувати, що вони також несуть відповідальність за енергетичну безпеку Європи. Він мав на увазі транспортування російських нафти й газу через українську територію.

Угорський уряд послідовно виступає за "перемир’я" та "припинення вогню" й проти надання Україні військової допомоги – як на національному рівні, так і на рівні Євросоюзу.

Нагадаємо, Глава Молдови офіційно заявила про свою участь у президентських виборах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next