Журналісти втрутилися у роботу лабораторії «Ескулаб»

Журналісти втрутилися у роботу лабораторії «Ескулаб»
На територію лабораторії «Ескулаб» прибули невідомі з відеокамерою. Попереднього повідомлення про візит не було і відбувся він зі значними порушеннями

На територію лабораторії «Ескулаб» прибули невідомі з відеокамерою. Ніякого попереднього повідомлення про цей візит не було і до того ж він відбувся зі значними порушеннями, зазначили тамтешні працівники.

Годинку назад прибули представники невідомої якоїсь преси, без повідомлення попереднього, без нічого, прийшли на територію. В супроводі комерційного нашого директора Висоцького Романа і Олени Василівної, директорки з виробництва на територію лабораторії. Знаю, що нам не можна пропускати на лабораторію, згідно внутрішнього розпорядку, сторонніх людей, - зазначає Наталія Ковальчук директорка з постачання та господарства лабораторії «Ескулаб».

Близько 1,5 години назад до мене зателефонував Дядюшко Сергій Вікторович і повідомив про те, що у м. Львів до медичної лабораторії по вул. Шевченка 313 завітали невідомі особи. Я відповідно, як адвокат, його представник приїхав одразу сюди на місце, зайшов у приміщення, де перебували вказані особи і запитався в них хто вони та з якою метою вони сюди прибули. Вказані особи представилися представниками ЗМІ. Відповідно на моє прохання показати редакційне завдання вони відмовилися і його не показали, - зазначає Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

Потім на місце викликали поліцію як представники ЗМІ, так і працівники охорони компанії «Ескулаб», які не допускали сторонніх осіб на територію лабораторії, зазначив адвокат. Вже правоохоронцям журналісти показали своє редакційне завдання і з’ясувалася цікава деталь, додав Юрій Петровський.

Що вони мають право відповідно зняти певний відеосюжет в межах журналістського розслідування стосовно корпоративного конфлікту компанії «Ескулаб» за локацією, яка перебуває за межами території самого підприємства. В редакційному завданні було відображено гео-мітку з координатами широти і довготи, ми через програму з’ясували, що їм редактор не давав дозволу знімати такий сюжет в приміщенні лабораторії, - розповідає Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

До того ж особам, які не є дотичними до роботи лабораторії не можна всередину через санітарні норми, бо там здійснюється процеси з аналізами та зайти можна тільки отримавши дозвіл від дирекції.

Оскільки виконавчим органом підприємства є дирекція у складі 3-х членів дирекції: медичного директора, комерційного директора і фінансового директора. Принагідно те, що ці особи прибули сюди з комерційним директором, разом з цим по внутрішнім документах самого підприємства дана лабораторія, яка тут розташована, не входить під контроль комерційного директора, вона по посадовим обов’язкам входить під контроль саме медичного директора Дядюшка Сергія Вікторовича, - підсумовує Юрій Петровський адвокат співзасновника компанії «Ескулаб» Сергія Дядюшка.

Наразі, чому та на якій підставі комерційний директор взяв на себе такі повноваження - невідомо. Нагадаємо, конфлікт між співвласниками та засновником компанії «Ескулаб» точиться вже довгий час. За ким правда чекаємо - розвʼязки в правовому полі. Інформуватимемо наших глядачів.

Нагадаємо, Протягом року понад 4 тисячі абітурієнтів з ТОТ вступили в українські виші

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Таємниці ЕСКУЛАБ: журналістів НЕ ВПУСТИЛИ Таємниці ЕСКУЛАБ: журналістів НЕ ВПУСТИЛИ
У приміщенні Львівського пресклубу відбувся брифінг про стан речей у Ескулабі, що скликали співвласники Станіслав Луговський та Денис Мельник. Однак, не для всіх вхід виявився вільним
У Львові призупинили роботу 4 магазинів: не дотримувалися правил карантину У Львові призупинили роботу 4 магазинів: не дотримувалися правил карантину
Комісія з ТЕБ і НС зафіксувала порушення в роботі деяких магазинів - чотири тимчасово закрили, ринкам видано попередження.
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
Loading...
Load next