НАБУ завершило слідство у справі про спробу підкупу антикорупційних правоохоронців

НАБУ завершило слідство у справі про спробу підкупу антикорупційних правоохоронців

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) завершило слідство у справі про спробу надання прокурору Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і детективу НАБУ хабаря у розмірі 200 тисячами доларів.

Про це у поінформувала пресслужба антикорупційного бюро.

НАБУ і САП завершили розслідування у справі стосовно адвоката одного зі столичних адвокатських об’єднань, викритого на пропозиції хабаря у розмірі 200 тис. дол. Кошти пропонувались детективу НАБУ та прокурору САП за ухвалення рішення про передачу справи стосовно підзахисного до іншого органу досудового розслідування, - зазначається у повідомленні.

За даними НАБУ, йдеться про справу щодо заволодіння електроенергією ПрАТ "НЕК Укренерго" та легалізації отриманих від її продажу коштів на суму 716 млн грн. Справу кваліфіковано за ч. 3 ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадаємо, В Угорщині прокоментували наступ ЗСУ на Курську область

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото) Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото)
Державне бюро розслідувань затримало 2 співробітників СБУ, які в ніч з 17 по 18 липня напали на прикордонний наряд на Сумщині.
Loading...
Load next