Австралія випустила поштову марку на підтримку України

Австралія випустила поштову марку на підтримку України

Посольство України в Австралії разом з австралійською стороною розробили поштову марку на підтримку України.

Про це повідомляє МЗС України.

Національний оператор поштового зв’язку Австралії Australia Post випустив марку на підтримку України, яка буде доступна для придбання у поштових відділеннях країни найближчим часом.

Ініціатива створення цієї марки належить Посольству України в Австралії, яке звернулось до австралійської сторони з відповідною пропозицією. Дизайн марки було розроблено Australia Post з урахуванням рекомендацій української сторони, зокрема АТ "Укрпошта", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що марка буде офіційно презентована 24 серпня 2024 року у Сіднеї під час урочистих заходів з нагоди Дня Незалежності України за участі керівництва Australia Post, української громади Австралії та українських дипломатів.

До Дня Незалежності в Австралії випущено марку на підтримку України. Національний оператор поштового зв’язку Австралії Australia Post випустив марку на підтримку України", - додав посол України в Австралії Василь Мирошниченко.

Нагадаємо, Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото) На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)
Спершу повідомлялось, що 8 мільйонів бджіл загинули внаслідок нестачі кисню і відсіків для провітрювання у вантажівці, однак вже на наступний день бджоли почали проявляти активність та оживати.
Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ
Українцям, які проживають у Секторі Гази, запропонували сформувати список на евакуацію, внаслідок загострення конфлікту між Ізраїлем та Палестиною.
Loading...
Load next