Міністр міжнародного розвитку Канади відвідав поранених українських ветеранів

Міністр міжнародного розвитку Канади відвідав поранених українських ветеранів

Міністр міжнародного розвитку Канади Ахмед Хуссен під час перебування в Україні відвідав українських ветеранів, які проходять реабілітацію після поранень.

 Про це йдеться у дописі Хуссена.

Я відвідав Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни у Пущі Водиці - центр реабілітації ветеранів, яких підтримує Київська міська військова адміністрація. Спілкування із українськими ветеранами нагадало мені про неймовірну стійкість, яку вони демонструють на кожному кроці до відновлення, - зазначив Хуссен.

Він наголосив, що “зустрічі із цими ветеранами вказують на справжню ціну війни й на те, чому наша підтримка така важлива”.

За допомогою фонду “Партнерство за сильну Україну” Канада допомагає ветеранам перейти до цивільного життя, забезпечуючи їх засобами й можливостями досягнення економічної безпеки та соціальної інклюзії, - зауважив міністр.

За його словами, усі пацієнти госпіталю налаштовані дуже рішуче.

Коли я спитав одного із них про його плани на майбутнє, він відповів, що повернеться на фронт щойно видужає, - додав Хуссен.

Нагадаємо, Стефанчук підписав закон про заборону російської церкви в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next