Папа Римський: Відмова допомагати мігрантам ‒ тяжкий гріх

Папа Римський: Відмова допомагати мігрантам ‒ тяжкий гріх

Папа Римський Франциск засудив різке ставлення до мігрантів, що прибувають до Європи Середземним морем, та заявив, що відмова допомагати їм — тяжкий гріх.

Про це повідомляє Reuters.

За словами Франциска, є люди, які «систематично і всіма засобами працюють над тим, щоб відкинути мігрантів». Така діяльність є «тяжким гріхом».

Середземне море є одним з головних маршрутів для проникнення нелегальних мігрантів до Європи. За оцінками фахівців, під час його перетину понад 30 тисяч людей зникли безвісти. За час свого папства Франциск неодноразово порушував цю тему, ‒ заявили у виданні.

Окрім цього, Папа Римський закликав до розширення шляхів доступу для мігрантів і «глобального управління міграцією на основі справедливості, братерства і солідарності». За словами понтифіка, це питання не будуть розв’язувати шляхом «мілітаризації кордонів».

Нагадаємо, У Молдові спростували російський фейк про транзит біоматеріалів з України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео) "А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео)
Резонансне рішення про спільну ходу українки та росіянки на знак "примирення" викликала масове обурення в українців.
Loading...
Load next