На Київщині співробітницю поліції звільнили після конфлікту з ветераном

На Київщині співробітницю поліції звільнили після конфлікту з ветераном

Поліція Київської області завершила розслідування щодо співробітниці, яка втрапила в скандал з ветераном Павлом Якімчуком. В результаті поліціянтку звільнили з посади.

Про це повідомили в поліції Київщини.

Йдеться про інцидент, який трапився на паркувальному майданчику гіпермаркету «Епіцентр» у Дарницькому районі Києва. Павло Якімчук побачив, як водій автівки без необхідної наліпки запаркувався на місці для осіб з інвалідністю.

Ветеран зробив зауваження водієві, після цього з автомобіля вийшла жінка у поліційній формі й розпочала з ним конфлікт, під час якого, за його словами, назвала його «конченим інвалідом». Виявилося, що жінка була працівницею Національної поліції Київщини.

Головне управління Національної поліції в Київській області почало службове розслідування щодо своєї співробітниці. Правоохоронці підтвердили факт словесних образ та порушень правил дорожнього руху.

За кермом авто перебував чоловік інспекторки, цивільна особа. Водій, який проїздив повз, виявив порушення, після чого зробив зауваження родині. Натомість водій з пасажиркою не відреагували на зауваження, вступили в словесний конфлікт, та залишили автомобіль на місці для осіб з інвалідністю близько години, ‒ заявили в поліції.

За результатами перевірки поліціянтку звільнили з посади. Правоохоронці також надіслали матеріали щодо водія до Патрульної поліції Києва. Патрульні мають розглянути питання щодо адміністративної відповідальності за порушення правил паркування.

Нагадаємо, Блогеру РПЦ із Києва оголосили підозру за виправдання російської агресії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський
Раніше Іван Вигівський очолює ГУ Національної поліції Полтавської області, однак тепер він стане наступником екскерівника київської поліції Крищенка, який подав у відставку.
Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Loading...
Load next