Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.

Начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко подав рапорт про відставку. Зокрема, у Міністерстві внутрішні справ рапорт про відставку поліцейського задовольнили. Про це повідомив сам Крищенко на своїй сторінці у Facebook.

Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовольнити. Більше ніж п'ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто ㅡ успіхів, - повідомив Крищенко.

Проте, про причини такого свого рішення Крищенко, який керував столичною поліцією з кінця 2015 року, наразі не повідомив. У поліції поки також не коментували його відставку.

Зазначимо, що чутки про відставку Крищенка з’явилися в українських ЗМІ ще на початку серпня, однак в той час глава Нацполіції Ігор Клименко їх спростував.

Нагадаємо, що раніше міністр внутрішніх справ Аваков офіційно подав заяву на звільнення, однак також не назвав причини такого рішення. Зауважимо, що був єдиним міністром, який прийшов після зміни влади в Україні 2014 року та працював ще за часів Порошенка і не втратив своєї посади.

Читайте також
Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський
Раніше Іван Вигівський очолює ГУ Національної поліції Полтавської області, однак тепер він стане наступником екскерівника київської поліції Крищенка, який подав у відставку.
"Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео) "Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео)
Кілька десятків людей зібралося біля будівлі МВС, святкуючи відставку Авакова.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
Loading...
Load next