24-та бригада та мерія запустили пілотний проєкт

24-та бригада та мерія запустили пілотний проєкт
Нова патронатна служба допомагатиме рідним військових 24 ОМБр краще комунікувати з військовою частиною

Як дізнатися про безвісти зниклого бійця? Як отримати виплати, якщо рідний загинув на війні? Та, зрештою, хто вислухає про наболіле? Сім’ї захисників часто стикаються з проблемами, які самотужки вирішити не можуть, а усе через кострубату комунікацію з військовими частинами. 24 бригада зламала цю систему, і спільно з містом відкрила хаб, в якому родини отримають максимум інформації та допомоги.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
Loading...
Load next