Під час масованого ракетного обстрілу загинув льотчик Олексій Месь

Під час масованого ракетного обстрілу загинув льотчик Олексій Месь

Під час відбиття російського масованого ракетно-авіаційного удару 26 серпня загинув льотчик Повітряних Сил Збройних Сил України Олексій Месь.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ. 

Він героїчно провів свій останній бій в небі. Двадцять шостого серпня Олексій під час відбиття російського масованого комбінованого ракетно-авіаційного удару знищив три крилаті ракети та один ударний БПЛА. Олексій врятував українців від смертоносних російських ракет. На жаль, ціною власного життя, - йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах зазначили, що Олексій Месь був "сильним і відданим воїном, висококласним льотчиком, лідером на землі і в небі, добрим другом, люблячим сином, батьком, чоловіком, патріотом своєї країни".

29 серпня попрощатися з ним прийшли його побратими-льотчики, командири і підлеглі, друзі і колеги, сотні простих українців.

Шану з неба полеглому пілоту віддала пара винищувачів МіГ-29. Політ над процесією виконали бойові друзі Меся. Наказом головнокомандувача Збройних Сил України підполковнику Олексію Месю присвоєно військове звання полковник посмертно.

Нагадаємо, Зеленський вручив «Золоті Зірки» та ордери на квартири родинам Героїв

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next