Зеленський: Росія точно відповідатиме за все своє зло

Зеленський: Росія точно відповідатиме за все своє зло

Нарешті треба поставити крапку в російській тактиці терору. Україна має отримати здатність знищувати російську авіацію в місцях її базування.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

Зараз у Харкові тривають рятувальні операції в місцях влучання російських бомб. На жаль, є загиблі. Серед них – дитина. Дівчина Софія. Цієї осені їй виповнилось би 15 років. Мої співчуття рідним і близьким. Багато поранених. Усім надається допомога, і рятувальники роблять усе, щоб урятувати якнайбільше життів. Я дякую всім, хто залучений і хто підтримує Харків, харків’ян. Це жахливі, підлі російські удари просто по будинках, по міському парку. Росія точно відповідатиме за все своє зло, - наголосив Зеленський.

Водночас він наголосив, що кожен у світі має пам’ятати, що не дати злу діяти – це найбільш ефективна тактика. Потрібні рішення, які можуть ухвалити партнери, саме ті країни, від яких залежить, чи є в України здатність знищувати російську військову авіацію саме там, де вона базується, де ліквідувати російських терористів та їхню авіацію можна найбільш результативно, відзначив Президент.

Ми в Україні та наші друзі у світі не просто так кажемо про далекобійні рішення. Про сильні рішення. Про те, що може наблизити завершення цієї війни, бо найголовніше для Путіна в його війнах – терор проти цивільних, залякування та знущання з людей. Саме так російське зло прийшло всюди і в Сирію, і в Грузію, і в Україну. Це у них усюди однакова тактика терору, і треба поставити на цьому крапку, - закликав глава держави, додавши, що це може забезпечити відповідна підтримка для українських Сил оборони, а також системи ППО для України.

Нагадаємо, Укрзалізниця створить унікальний інклюзивний вагон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next