На Полтавщині оголосили підозру 15-річному фігуранту справи про знущання з неповнолітнього

На Полтавщині оголосили підозру 15-річному фігуранту справи про знущання з неповнолітнього

Правоохоронці встановили осіб, які в червні знущалися з неповнолітнього на місцевому пляжі в селищі Котельві, встановлені.

Про це повідомляє поліція Полтавської області.

Наразі 15-річному місцевому хлопцеві повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Також в рамках кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення про підозру ще одному фігуранту. 

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Довідково: За несвоєчасне внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань Наказом начальника ГУНП в Полтавській області призначено службове розслідування, яке здійснює дисциплінарна комісія ГУНП та УВБ в Полтавській області. На період службового розслідування четверо поліцейських (начальник сектору поліцейської діяльності в селищі Котельві, його заступник та ювенальний інспектор, а також заступник начальника відділення поліції в Зінькові, який на момент виявлення злочину виконував обов’язки начальника сектору поліцейської діяльності в Котельві) усунуті від виконання службових обов’язків.

Після завершення службового розслідування керівництвом поліції Полтавщини будуть прийняті відповідні управлінські рішення, згідно Закону.

Нагадаємо, У Полтавській області підлітки-гвалтівники відбулися штрафом: Лубінець вимагає розслідування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція "Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція
Правоохоронці відреагували на скарги зоозахисників щодо тату-салону Tattoo Lamarch Studio, який заради реклами нібито збирався набити "куполи" на спині свині.
Loading...
Load next