У Донецьку - катастрофічна ситуація з водопостачанням ‒ ЦНС

У Донецьку - катастрофічна ситуація з водопостачанням ‒ ЦНС

Замість нормальної води з водопровідних кранів донеччан тече болотяна жижа.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Про проблеми із водопостачанням на тимчасово окупованих територіях Донеччини ми писали неодноразово. Через збільшення дефіциту води в рядах окупантів, відповідно погіршилася ситуація з водою для цивільних до критичного. Вона просто відсутня у мережі, ‒ заявили в ЦНС.

Варто відзначити, що місцеві колаборанти навіть взялися виправляти патову ситуацію. Але по-своєму. Тепер із кранів місцевих справді щось тече. Щоправда, не вода, якою можна користуватися бодай у господарських потребах, а справжнісіньке болото.

Загалом на тимчасово окупованих територіях України катастрофічна ситуація з водозабезпеченням. Причиною стали дії окупантів, зокрема, підрив ними дамби Каховської ГЕС, а з цим зникнення води в системах водопостачання, ‒ зазначають в ЦНС.

Нагадаємо, Франція отримає від ЄС гроші з російських активів для передачі зброї Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Loading...
Load next