Бій майбутньої зірки спорту Олександра Гриціва на вечорі боксу від K.O. Promotions та БФ «Kava»

Бій майбутньої зірки спорту Олександра Гриціва на вечорі боксу від K.O. Promotions та БФ «Kava»

У Львові втретє відбудеться подія, де водночас на ринзі зустрінуться суперники та боксери, які мають благодійну мету, цю подію не можна пропустити жодному шанувальнику боксу. 14 вересня на третьому "Благодійному вечорі боксу" від K.O. Promotions свої сили покаже одна з найперспективніших зірок українського боксу – Олександр Гриців. Цей молодий, але вже визнаний спортсмен знову виходить на ринг, щоб продемонструвати свої навички та рішучість стати майбутнім чемпіоном.

Промоутери та боксери розповіли складність організаційних моментів, підготовку до боїв та майбутні цілі молодих спортсменів.

Співзасновники K.O. Promotions Олександр Колесніков та Роман Семенишин розповіли як відбувається підготовка до вечора боксу та поділився своїми очікуваннями від цієї події:

Підготовка до цього вечора боксу була досить складною, тому що рівень опозиції значно вищий за попередній. Тренера склали індивідуальні плани для кожного боксера з К. О. Promotion, як і загально фізичні  в залежності від кількості раундів, які будуть, так і техніко-тактичні під кожного опонента, ‒ розподають співзасновники K.O. Promotions.

Також він додав, що унікальність цього благодійного вечора полягатиме в аукціоні на якому представлятимуть унікальні лоти:

Це вже наша «фішка», ми виставляємо на аукціон унікальні лоти, яких ще ніде не було, таким чином маємо змогу збирати великі кошти для ЗСУ. В наш час коли триває війна і якщо ти не в окопі, то маєш робити все, аби допомогти військовим, ‒ зазначили співзасновники K.O. Promotions.

Цьогоріч, кошти підуть на декілька напрямків допомоги:

Наші партнери — справжні професіонали, які своєю відданістю та допомогою заслужили довіру та повагу. Саме тому ми розпочали співпрацю з благодійним проєктом «Пташки перемоги», за підтримки яких відбудеться наш благодійний аукціон 14 вересня. Для розвитку також потрібно заручатися підтримкою надійних партнерів, які будуть разом з нами рухатися в одному напрямку — до перемоги. Саме тому цей івент, ми реалізовуємо у потужному партнерстві з благодійним фондом «Кава» сім’ї Кавецьких, ‒ розповіли співзасновники K.O. Promotions.

Також захід проводитимуть під патронатом голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та за сприянням проєкту "Пташки перемоги", який створений під час повномасштабного вторгнення у 2022 році для підтримки Збройних сил України, потерпілих від війни, реабілітації військових.

Олександр Колесніков поділився думками про те, як оцінює роль K.O. Promotion у розвитку боксу в Україні:

К. О. Promotion ‒ це нова промоутерська компанія, яка стрімко набирає обертів, ми працюємо над тим, щоб стати однією з найкращих боксерських компаній в Україні.  Тобто наша мета ‒ зацікавити як і фанатів боксу, так і саму боксерську спільноту України у цій діяльності. В подальшому плануємо розширяти свою команду. Коли ми проводили перший вечір боксу, усі думали, що це такий «підсніжник», який швидко зів’яне. Проте ми зараз підписали контракт із найтоповішими боксерами країни, особливо коли ми говоримо про важковика Олександра Гриціва, то це 100 % наступний чемпіон. Саме тому, ми оцінюємо свою роботу дуже позитивно, бо десь завдяки нашому прикладу, комусь це дало можливість повірити в себе, ‒ говорить Олександр Колесніков.

Олександр Гриців – боксер, який вже зарекомендував себе як сильний боєць, рекорд якого вражає: 7 боїв – 7 перемог, з яких 6 здобуті нокаутом. Цей молодий боксер вже став майстром спорту України міжнародного класу, виграв Кубок України 2023 року та здобув срібло на чемпіонаті Європи серед молоді. Гриців відомий своїм потужним стилем і залізною впевненістю, які роблять його одним із найперспективніших бійців країни.

Нещодавно він підписав контракт з KO Promotion та розповів якою бачить подальшу співпрацю із ними:

Я задоволений підписанням контракту і тим як все просувається. Мені надають всі потрібні умови для мого розвитку на цьому етапі моєї карʼєри. Розраховую на те що разом з К.О. ми дійдемо до найвищих вершин, ‒ розповідає Олександр.

Відомо, що його бій буде головною подією вечора, тож Олександр розповів про свої очікування та хвилювання:

У мене вже є досвід проведення боїв, які були головною подією вечора, тому в цьому плані нічого нового не буде. Приємно, що приходить багато людей і всі чекають саме твого поєдинку. Мене це мотивує та надає сили, ‒ говорить боксер.

Олександр розповідає, що вже знає хто буде його суперником:

Суперник вже відомий. Він з Італії, але має румунське громадянство. Боксер міцний, менший за мене та натомість швидкий, з хорошою роботою ніг. Очікую на яскравий поєдинок, ‒ додає Олександр.

Також своїми враженнями та очікуваннями поділилися інші боксери та розповіли, що для них є найважливішим аспектом під час підготовки до бою та про майбутні спортивні цілі.

Я не планую взагалі нічого, окрім самого бою. Для мене зараз не існує нічого далі за 14 вересня

Боксер Микола Халус розповів, що для нього важливо правильно налаштуватись на бій:

Щоб виступати на таких рингах, на мою думку, потрібно мати рівень підготовки не менше кандидату в майстри спорту і бажання розвиватись, ‒ розповідає він.

Боксер розповів, що його мета  в подальшому ‒ це виступати на професійній арені і стати чемпіоном світу. Також Микола Халус поділився думками, про те, як він налаштовується на бій:

Стараюсь не зациклюватись на думках про поєдинок. Музика, яку я обираю для виходу на ринг, має налаштовувати мене на бойовий настрій. Я дотримуюсь  правильного харчування, багато сплю, відвідую лазню та масажі. Спілкуюсь із друзями, сім’єю, гуляю та відволікаюсь від боксу, ‒ наголошує Микола.

Наразі він нічого не планує, окрім самого бою:

Для мене зараз не існує нічого далі за 14 вересня, ‒ говорить боксер.

Також спортсмен поділився своїми вподобаннями у боксі:

Усик абсолютний чемпіон світу, Хижняк олімпійський чемпіон, Берінчик чемпіон світу, ‒ наголошує він.

Покажи класний бокс, характер, волю до перемоги, віддай себе і ти отримаєш шанс у професійному боксі.

Боксер Андрій Цюра розповідає, що його план тренувань складає тренер Семенишин Роман.

Все індивідуально під суперника і кількість часу до бою, від цього і відбиваємось. Стараюсь підтримувати здорове харчування, як під час підготовки, так і в повсякденному житті. Так само і про моральний стан ‒ потрібно тримати порядок в голові, ‒ радить Андрій Цюра.

Також він розповідає, що переживання перед боєм ‒ це нормальні речі.

Потрібно працювати і йти далі. Покажи класний бокс, характер, волю до перемоги, віддай себе боксу і ти отримаєш шанс у професійному боксі.

Мої особисті цілі в боксі ‒ це розвивати себе і ставати з кожним днем кращим як боксер.

Роман Гавриляк наголошує, що для нього найважливіший аспект у підготовці до бою ‒ це психологічний:

Психологічна підготовка важлива до самого бою, до тренувань, які будуть відбуватись під час самої підготовки, адже це дуже не легка справа, ‒ розповідає Роман.

Для виступу на професійному рингу, на його думку, треба мати:

хоча би мінімальний досвід у любителях в ідеальному варіанті великий багаж поєдинків, які дають тобі фундамент для майбутнього розвитку себе як боксера в профі.

Роман також зазначив, що стрес перед поєдинками завжди є, особливо в цей момент, коли  по 2 тренування кожного дня.

Фізичну форму я підтримую якісним відновленням (сон, спортивні добавки, баня), але найкращий інструмент ‒ це сон, ‒ розповідає боксер.

Також боксер поділився своїми цілями на майбутнє:

Мої особисті цілі в боксі ‒ це розвивати себе і ставати з кожним днем кращим як боксер. Після цього вечора боксу плани відпочити і знову в бій чекати нових викликів і підготовки до турнірів в любителях, адже вже починається сезон, новий цикл змагань і треба бути готовим, ‒ додає він.

Намагаюсь контролювати свій стрес

Боксер Євген Розлуцький розповідає, що найважливіше у підготовці ‒ це інтенсивні тренування:

Без цього не буде ніякого результату, також має бути правильне харчування, щоб завжди були сили на підготовку, моральний стан також відіграє важливу роль, який згодом допоможе на рингу, ‒ говорить Євген.

На його думку, щоб виступати потрібно мати великий досвід та найголовніше ‒ це бажання.

Основна моя мета ‒ це звичайно стати чемпіоном світу. Я завжди намагаюсь контролювати свій стрес; добираю музику, яка найбільше мене мотивує; дисципліную себе та ретельно працюю, ‒ ділиться Євгеній.

Також він розповів, що  найкращими результатами для нього є переможні бої Усика, Берінчика та Хижнякан.

Щоб виступати на високому рівні потрібна дисципліна та хороша фізична форма

Боксер Володимир Савайда розповідає, що найважливішим аспектом фізичної підготовки — є поєднання силових та кардіотренувань, правильного харчування та відновлення.

Я дотримуюсь збалансованого раціону, який включає білки, вуглеводи та жири, тренуюсь пʼять разів на тиждень і забезпечую достатній відпочинок та сон для підтримки морального та фізичного балансу, ‒ говорить Володимир.

Також він сказав, що вимоги під час змагань включають відповідність ваговій категорії, наявність досвіду та спортивних досягнень, як-от пояси та рейтинги.

Щоб виступати на високому рівні, потрібна дисципліна, хороша фізична форма та визнання серед тренерів і менеджерів, ‒ наголошує боксер.

Також він поділився своїми планами на майбутнє в спорті:

Мої цілі в спорті ‒ стати чемпіоном світу у своїй ваговій категорії, продемонструвати найкращі якості на ринзі та залишити спадщину у світі боксу. Продовжувати виступати на високому рівні, розвивати свою техніку та стратегічне мислення, а також надихати молодих спортсменів ‒ додав він.

Стрес перед поєдинками боксер долає через медитацію, контроль дихання та концентрацію на позитивних аспектах.

Також допомагають спаринги та візуалізація майбутнього бою. Підтримую форму через регулярні тренування, здорове харчування, психологічну підготовку та медитацію. Важливо також відновлюватись та підтримувати баланс між навантаженням і відпочинком, ‒ говорить Володимир.

Окрім видовищних поєдинків, на гостей події чекає виступ переможця Євробачення 2022 «Kalush Orchestra» – поєднання глибини етнічних мотивів з найактуальнішими хіп-хоп ритмами та благодійний аукціон за сприянням проєкту «Пташки перемоги». На події представлять 10 унікальних лотів, всі виручені кошти з яких підуть на купівлю дронів для українських бригад та спецпідрозділів. 

Ця подія не була б можлива без підтримки фонду «Kava» та патронату голови Львівської Обласної Військової Адміністрації – Максима Козицького, допомога яких стала запорукою реалізації цього грандіозного вечора.

Встигніть придбати свій квиток на подію через платформу Gastroli.ua.

Дата: 14 вересня 2024 року

Локація: Emily Resort, Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Читайте також
Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями
Яскраві спаринги та щедрі донати на ЗСУ, спортсмени вдруге організували видовищне шоу у Львові
У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр» У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр»
У Львові провели благодійний забіг на підтримку сімей бійців Азовсталі, а також для збору коштів, в тому числі на відбудову Маріуполя
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео) У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео)
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі з ворогом. Усі зібрані кошти з цієї події скерують на підтримку ЗСУ.
Loading...
Load next