У Києві невідомі напали на священнослужителя, який є військовослужбовцем ЗСУ

У Києві невідомі напали на священнослужителя, який є військовослужбовцем ЗСУ

У Києві біля Михайлівського собору троє невідомих здійснили напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ.

Про це повідомляє Нацполіція.

Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж.

Зокрема, в одному з телеграм-каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ, ‒ заявили правоохоронці.

Вказана подія зареєстрована, триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується із потерпілим, та зʼясовує усі обставини. Додаткову інформацію нададуть згодом.

Нагадаємо, Кабмін узгодив законопроєкт, що розширює повноваження СБУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next