Росія вдарила ракетою по судну із зерном для Єгипту

Росія вдарила ракетою по судну із зерном для Єгипту

Росіяни завдали в Чорному морі ракетного удару по цивільному судну, що перевозило зерно з України до Єгипту.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Російська ракета проти вантажу пшениці для Єгипту. Сьогоднішній удар у Чорному морі – по звичайному цивільному судну одразу після виходу з українських територіальних вод. За попередніми даними, на щастя, без людських втрат, ‒ заявив Зеленський.

За словами Зеленського, Україна є одним із ключових глобальних донорів продовольчої безпеки.

Від нормальної та безперешкодної роботи нашого експортного продовольчого коридору залежить внутрішня стабільність і життя десятків країн у різних частинах світу, ‒ додав він.

Також Зеленський написав: "Критичним є наше постачання продовольства до країн Африки та регіону Близького Сходу. Ми й надалі робитимемо все для захисту наших портів, нашого Чорного моря і постачання продовольства на глобальний ринок. Це справжній пріоритет для України – захист життя, і так само це має бути пріоритетом для кожної країни".

Україна очікує на реакцію світу. Пшениця та продовольча безпека ніколи не мають бути мішенню для раке», ‒ зазначив Президент.

Нагадаємо, Вночі російський безпілотник наблизився до Хмельницької АЕС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Loading...
Load next