На Полтавщині звільнили двох поліцейських через справу про зґвалтування дитини у Котельві

На Полтавщині звільнили двох поліцейських через справу про зґвалтування дитини у Котельві

Дисциплінарна комісія поліції Полтавської області завершила службове розслідування у справі щодо хлопчика, якого побили та зґвалтували на пляжі в Котельві. Десять поліціянтів притягнули до дисциплінарної відповідальності. 

Про це повідомила поліція Полтавщини.

Це службове розслідування тривало з 30 серпня. За його результатами до дисциплінарної відповідальності притягнули десятьох поліціянтів. Двох із них звільнили з посад, зокрема начальника сектору поліційної діяльності місцевого підрозділу.

Те, що сталося в Котельві, є неприпустимим, а співробітники, які допустили дисциплінарні проступки, повинні за них відповідати. Адже такі ганебні прецеденти зводять нанівець самовіддану рутинну роботу тисяч добросовісних поліціянтів, — наголосив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Правоохоронці запевнили, що принцип доброчесності є визначальним у роботі Нацполіції. Підходи до контролю за роботою та дисципліною особового складу постійно вдосконалюються, щоб зміцнити довіру до правоохоронної системи та забезпечити її ефективність. Поліція наголосила, що процес самоочищення триватиме й надалі у тісній комунікації з громадськістю.

Нагадаємо, СБУ викрила посадовців українського холдингу, які будують судноремонтний завод для військових кораблів РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next