Унікальні артефакти та закриті для відвідувачів місця: у Львові показали справжню автентику

Унікальні артефакти та закриті для відвідувачів місця: у Львові показали справжню автентику
Більше 100 квестів, лекцій та унікальних артефактів: у місті відбулися дні європейської спадщини

500 років перерви, і цими сходами знову крокують люди. Але тепер – у 21 столітті – вони не просто ведуть до кімнат, ними підіймаються до справжньої пригоди. Вірменська кам’яниця, яка, зазвичай, для нас з вами зачинена, у день європейської спадщини відкриває свої таємниці, і слід сказати, що вони таки вражають, адже за її стінами ціла історія десятків культур старовинного Львова.

Детальніше  в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені? Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені?
У Львівському муніципальному мистецькому центрі представили виставку артефактів незламності у смолі, що збирали працівники Музею фрагментів війни
Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео) Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео)
Громадську вбиральню, яка на проспекті Свободи, приведуть до належного стану. 
У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео) У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео)
Під час комендантської години із залізничного вокзалу до центрів допомоги переселенцям почали курсувати безкоштовні автобуси.
Loading...
Load next