Точицький і Епіфаній обговорили протидію поширенню ідей «руского міра»

Точицький і Епіфаній обговорили протидію поширенню ідей «руского міра»

Міністр культури та стратегічних комунікацій Микола Точицький і предстоятель Православної церкви України Епіфаній обговорили стратегічні напрями співпраці держави й релігійної спільноти і домовилися разом докладати максимум зусиль для протидії викликам агресивної ідеології «руского міра».

Про це повідомили в Міністерстві культури та стратегічних комунікацій.

Зустріч відбулася в резиденції предстоятеля. Участь у ній узяв також митрополит Білоцерківський Євстратій.

Серед порушених сторонами тем була протидія знищенню російським агресором української національної ідентичності, а також збереження культурної спадщини України.

Міністр домовився з Епіфанієм продовжити співпрацю держави та релігійної спільноти для єднання українців в умовах війни.

Нагадаємо, Сікорський прокоментував «сварку» із Зеленським

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next