Касові збори продовження «Джокера» з Леді Гагою не виправдали прогнози

Касові збори продовження «Джокера» з Леді Гагою не виправдали прогнози

Трилер «Джокер: Божевілля на двох» (Joker: Folie à Deux) з акторами Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях зібрав «всього» 40 мільйонів доларів США після виходу у кінопрокат.

Про це повідомляє Variety.

Отримана сума від продажів квитків у США була меншою за початкові прогнози від 50 до 65 мільйонів доларів — діапазон, який уже було переглянуто з першочергових 70 мільйонів доларів.

Дохід від нового трилера з Хоакіном Феніксом у перші вихідні був значно нижчим, ніж його попередник «Джокер» 2019 року, який встановив жовтневий рекорд із 96,2 мільйонами доларів США у ті ж перші вихідні після виходу у кінопрокат.

Зазначається, що для кіностудії Warner Bros. такий показник є певним викликом, адже на виробництво фільму було витрачено значну суму в 200 мільйонів доларів США. Таким чином, «Folie à Deux» має отримати принаймні 450 мільйонів доларів США, щоб можна було говорити про його беззбитковість.

При цьому перший фільм про «Джокера» був знятий за 65 мільйонів доларів. Також оригінальний «Джокер» став несподіваним хітом. Він зібрав 335 мільйонів доларів у США та ще 743 мільйони за кордоном.

Нагадаємо, Померла британська акторка Меггі Сміт, яка грала професорку Макґонеґел у «Гаррі Поттері»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next