Буданов брав участь у ключовому етапі операції у Вовчанську

Буданов брав участь у ключовому етапі операції у Вовчанську

Очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов під час визволення Вовчанського агрегатного заводу безпосередньо керував місією.

Про це повідомляє командир підрозділу «Стугна» спецпідрозділу Тимура ГУР МОУ з позивним Лінукс в ефірі телемарафону.

Ні для кого не таємниця, що Кирило Олексійович Буданов часто безпосередньо бере участь в операціях. Конкретно в цій операції він був з нами в ключовий момент, на ключовому етапі. Кілька діб був присутній, безпосередньо керував місією. Безумовно, це підтримує бійців, дає їм мотивацію, ― сказав розвідник.

Він зазначив, що важливим етапом операції було непомітне для ворога зосередження українських сил і засобів у районі проведення бойового завдання.

Це якраз класика операцій для спецпідрозділів. Це складна кількаетапна операція, до виконання якої були залучені великі сили: і безпілотних систем, і артилерії, і особового складу, який має досвід зачистки подібних будівель. Тож це було завдання для нас, і ми його виконали повністю, ― зазначив розвідник.

За його словами, одним з важливих факторів була чітка координація між задіяними у штурмі групами спецпідрозділу Тимура ― «Стугна», «Парагон», «Юнгер», РДК, БДК, «Терор».

Кожна з цих груп мала свою специфіку роботи, і загалом вдалося дотриматись цієї координації. Це завжди важливо в будь-яких підрозділах, ― додав він.

Нагадаємо, РФ цьогоріч застосувала понад тисячу ракет і дронів для атак на українські енергообʼєкти

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next