У Німеччині ураган завдав збитків на щонайменш 80 тисяч євро

У Німеччині ураган завдав збитків на щонайменш 80 тисяч євро

Циклон, який раніше називали ураганом "Кірк", пройшов над німецькою землею Баден-Вюртемберг, поваливши багато дерев, спричинивши аварії на дорогах та перебої у залізничному сполученні.

Про це повідомила телекомпанія SWR.

Повалені вітром дерева стали причиною численних викликів поліції та пожежних бригад. За даними поліції, матеріальні збитки складають близько 80 тисяч євро. Більша частина з них спричинена пошкодженням автомобілів. 

Внаслідок негоди сталося кілька аварій, а дороги в деяких місцях були перекриті. Також відбулися скасування та затримки потягів мережі Штутгартської швидкісної залізниці.

Пожежні бригади виїжджали на понад 30 викликів у Фрайбурзі, Оффенбурзі та околицях. У місті Карлсруе та його околицях було зафіксовано 45 викликів.

У Фрайбурзі вітер повалив будівельні конструкції та дерева. За даними поліції, щонайменше у двох випадках автомобілісти потрапили під падаючі дерева під час руху, але ніхто не постраждав.

Зранку була прекрита ділянка дороги B36 через те, що чотири автомобілі врізалися в повалені дерева. У деяких муніципалітетах також сталися перебої з електропостачанням. 

Сильний вітер також став причиною виклику пожежної бригади та організації технічної допомоги на Боденському озері. Там додатково закріпили кілька вітрильників, які небезпечно розхитувало вітром і високими хвилями.

Нагадаємо, У Києві та Херсоні адвокати та посадовці ТЦК «заробляли» на ухилянтах

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next