У Львові в психіатричній лікарні провели фестиваль у День психічного здоров’я

У Львові в психіатричній лікарні провели фестиваль у День психічного здоров’я
До всесвітнього дня психічного здоров’я у Львівській обласній психіатричній лікарні влаштували концерт, майстер-класи та частування для пацієнтів та гостей заходу у межах фестивалю Kulparkiv Fest

Концерт, майстер-класи, смачні частування, створення муралу та багато іншого. Так у Львівській обласній психіатричній лікарні відзначили всесвітній день психічного здоров’я. Фестиваль під назвою «Кульпарків фест» для пацієнтів медзакладу роблять кожного року, а цього разу вирішили запросити усіх бажаючих.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові збирають гроші на протез руки для 22-річного військового, який підірвався на міні (відео) У Львові збирають гроші на протез руки для 22-річного військового, який підірвався на міні (відео)
Реабілітаційний центр «НЕЗЛАМНІ» спільно з благодійною платформою Dobro.ua збирають кошти на сучасний біонічний протез руки для захисника.
Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото) Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.
Loading...
Load next