Приниження військових: бійці підрозділу "Асгард" заявили, що попри заяву Cухопутних військ ситуація не змінюється

Приниження військових: бійці підрозділу "Асгард" заявили, що попри заяву Cухопутних військ ситуація не змінюється
Військові заявляють, що попри заяву Cухопутних військ про розпочате розслідування, наразі не було жодних викликів та пояснень.

Бійці підрозділу "Асгард" заявили, що попри заяву Cухопутних військ ЗСУ про розпочате розслідування, зараз тривають дії, які є прямою реалізацією погроз Олександра Дмітрієва "Тихохода".

Про це повідомляє підрозділ у соцмережі.

Просимо і надалі активно долучатись і поширювати інформацію про неправомірні дії Дмітрієва Олександра «Тихохода», який працює на знищення підрозділу, як такого, ‒ йдеться у повідомленні.

Також у підрозділі зазначають, що попри заяву Cухопутних військ про розпочате розслідування, наразі ніяких викликів та пояснення не було.

Натомість командир роти активно роздає усні накази, щодо переміщення особового складу підрозділу ASGARD поодинці до різних відділень роти з подальшим недоцільним використанням.

Такі дії є прямою реалізацією погрози Дмітрієва про «ламання через коліно» одного з найефективніших підрозділів ASGARD через небажання військових примусово знаходитись в сумнівному проекті «ОЧІ». Бо ми — не проєкт і не приватна власність «рішали» Дмітрієва, а боєздатний військовий підрозділ, ‒ додали військові.

Нагадаємо, Приниження військових: у Сухопутних військах обіцяють розслідувати інцидент з бійцями підрозділу "Асгард"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next