Собак та котів звозили машинами: у Лисиничах робили безоплатне щеплення

Собак та котів звозили машинами: у Лисиничах робили безоплатне щеплення
Експериментальне щеплення від сказу вдалося. У міській раді розповіли: де і скільки тварин отримали вакцину

Великі, маленькі, відважні і не дуже: у Лисиничах до імпровізованого пункту вакцинації вишукувалася ціла черга господарів зі своїми домашніми улюбленцями. Сюди їх звозили машинами, і усе через лисиць, які тут ходять, немов на власному подвір’ї. Люди вже давно скаржилися на рудих, але ж полювати на них заборонено. Тож рішення ветеринари прийняли просте – приїхати в село зі шприцами у руках та запропонувати безоплатний укол.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині із літаків розкинуть понад 430 тисяч доз вакцини від сказу для диких тварин (відео) На Львівщині із літаків розкинуть понад 430 тисяч доз вакцини від сказу для диких тварин (відео)
На Львівщині із літаків розкидатимуть вакцину від сказу для хижаків, щоб запобігти поширенню цією небезпечної хвороби.
На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото) На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото)
Яворівський районний суд Львівської області покарав чоловіка за жорстоке поводження з твариною.
"Пішли воювати за Україну": на Львівщині блогерка потрапила у скандал через відео із собаками (відео) "Пішли воювати за Україну": на Львівщині блогерка потрапила у скандал через відео із собаками (відео)
На опублікованому відео видно, як одну з вулиць у Новояворівську перебігає зграя бродячих собак. А під ним дівчина вирішила залишити свій підпис російською мовою: "Пішли воювати за Україну".
Loading...
Load next