Супутник Південної Кореї зафіксував пересування військових КНДР до РФ

Супутник Південної Кореї зафіксував пересування військових КНДР до РФ
Супутник Південної Кореї зафіксував пересування північнокорейських військ до Росії.

Один із трьох знімків, які розвідка Південної Кореї оприлюднила як доказ розміщення військ Північної Кореї в Росії, був зроблений супутником.

Про це повідомляє видання Yonhap News Agency.

Загалом Північна Корея вирішила направити близько 12 000 військових до Росії для підтримки її війни проти України — 1500 північнокорейських спецназівців уже перебувають у Владивостоці.

Ймовірно, знімок був зроблений супутником, оснащеним радаром із синтетичною апертурою (SAR), який може збирати дані незалежно від погоди за допомогою систем дистанційного зондування.

Південна Корея використовує кілька супутників, обладнаних пошуково-рятувальною системою, включаючи військовий розвідувальний супутник, хоча зображення, зроблені військовими супутниками, зазвичай не включаються в урядові пресрелізи, оскільки вони класифікуються як військова таємниця.

Як наголошує ЗМІ, Південна Корея уважно відстежує переміщення Північної Кореї за допомогою супутників, якими керує уряд і військові, на тлі зростаючих спекуляцій щодо поглиблення військової співпраці між Москвою та Пхеньяном.

Нагадаємо, Президент Сербії вперше за 2,5 роки зідзвонився з Путіним

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next