РФ планує вивезти понад 300 тонн соняшника з окупованої Луганської області

РФ планує вивезти понад 300 тонн соняшника з окупованої Луганської області
Цей врожай окупанти "скупили" у місцевих аграріїв за копійки, щоб вивезти соняшник в Росію, а далі у країни Африки.

Росіяни продовжують викрадати український врожай. На цей раз ворог планує вивезти понад 300 тонн соняшника з тимчасово окупованої Луганської області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Саме на співпрацю із африканськими країнами розраховує фейкове Мінгосподарство такої ж фейкової ЛНР, - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначили, що така схема на окупованих територіях України активно "працює" ще від початку окупації. Російські окупаційні адміністрації ставлять фермерів у жорсткі рамки, коли збути свій врожай вони зобов'язані визначеній "компанії" за фіксованою ціною.

Крім того, Центр національного спротиву звертає увагу на те, що вивезення врожаю окупантами є не лише економічним злочином проти України, але й частиною ширшої стратегії, спрямованої на підрив економічної стабільності регіону та використання українських ресурсів для зміцнення своїх позицій на міжнародній арені.

Ці дії повинні бути засуджені, а винні у таких злочинах мають відповідати перед законом, - додали у ЦНС.

Нагадаємо, У Львові затримали посадовця ТЦК за підозрою в переданні $2 тисяч хабаря колезі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next