Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"

Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".

Від відеохостингу відповідь українська сторона поки не отримала.

Як заявив міністр культури Олександр Ткаченко в інтерв'ю РБК-Україна, держава не один раз зверталася до Youtube, щоб заблокувати так трансляції цих каналів.

- Звернення було, було і повторне звернення, тому що після цього були інші рішення з приводу санкцій по Медведчуку. Відповіді поки що не було, - повідомив Ткаченко.

Нагадаємо, на початку лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про введення санкцій відносно народного депутата Тараса Козака - соратника Віктора Медведчука. В рамках цього рішення були заблоковані три телеканалу Козака - NewsOne, ZIK і "112 Україна".

Пізніше Зеленський ввів санкції безпосередньо проти Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Раніше Ткаченко повідомляв, що Мінкульт направить в компанію YouTube запит про блокування зазначених каналів. При цьому Зеленський заявив, що ведеться робота над довічним баному каналів в Youtube.

Читайте також
США запровадили санкції проти соратника Медведчука Козака США запровадили санкції проти соратника Медведчука Козака
Про це повідомляє сайт відомства.
"Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях "Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях
Саакашвілі порекомендував Конгресу США ввести санкції щодо порушників прав людини в республіці.
Блінкен заявив, що США взаємодіяли з Україною, коли запроваджували санкції проти агентів Росії Блінкен заявив, що США взаємодіяли з Україною, коли запроваджували санкції проти агентів Росії
У четвер Міністерство фінансів США оголосило про введення санкцій проти чотирьох проросійських політиків з України.
Loading...
Load next