США запровадили санкції проти соратника Медведчука Козака

США запровадили санкції проти соратника Медведчука Козака
Про це повідомляє сайт відомства.

У міністерстві фінансів Сполучених Штатів запровадили санкції проти проросійського нардепа Тараса Козака. До списку також потрапили ще троє осіб. Про це повідомляє Мінфін США.

Усі вони брали участь у "контрольованій урядом Росії діяльності" з дестабілізації ситуації в Україні. Відповідну інформацію оприлюднили на офіційному сайті відомства, у четвер 20 січня.

Названі особи діють за вказівками російського ФСБ та підтримують керовані з Росії операції впливу, спрямовані проти США, їхніх союзників і партнерів. Ці четверо осіб відігравали ту чи іншу роль у російських глобальних кампаніях для дестабілізації ситуації у суверенних державах задля сприяння політичним цілям Кремля. США продовжать вживати кроків через такі дії, як ця, та у партнерстві з українським урядом, задля ідентифікації, викриття і припинення дестабілізаційних дій Росії, — йдеться у заяві. 

Нагадаємо, раніше Медведчуку продовжили домашній арешт.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Loading...
Load next