В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки

В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки
Прикордонники Львівщини в одному із львівських гаражних кооперативів виявили партію контрафактного алкоголю - 2000 пляшок горілки та ще тисячу літрів спирту.

Підроблений алкоголь зловмисники переливали у пляшки з під горілки відомих брендів, з акцизними марками, які мали ознаки підробки. Зокрема у середу, 28 квітня, в одному з гаражних кооперативів Львова правоохоронцям вдалось виявити масштабну партію підробленого алкоголю.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

"Понад 2300 літрів рідини з характерним запахом спирту, переховували у одному з гаражних кооперативів Львова. Ще майже тонна "алкогольної продукції" містилася в 10-літрових упаковках типу "bag-in-box" без жодних маркувань", - йдеться у повідомленні митної служби.

Однак, наразі пресслужби Держприкордонслужби та прокуратури не повідомляють де саме розташований гараж в якому знайшли підроблений алкоголь, адже ще досі триває слідство над зловмисниками, які займались контрафактною діяльністю.

Товар у зловмисників правоохоронці вилучили й наразі встановлюють осіб які були причетними до фальсифікації алкогольної продукції.

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next