СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол

СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.

Служба безпека затримала у Києві громадянина Молдови, який переховувався від правоохоронців своєї країни, повідомляє пресслужба СБУ.

Контррозвідники Служби безпеки України виявили та затримали у Києві громадянина Республіки Молдова, який незаконно перетнув державний кордон України та переховувався від кримінального переслідування правоохоронців сусідньої держави, - йдеться у повідомленні.

Чоловік проникнув на територію України незаконним способом - поза межами пунктаів пропуску. Зокрема внаслідок вчинення низки кримінальних злочинів у Молдові зловмисника розшукувала міжнародна організація Інтерпол.

Внаслідок цього іноземця-втікача було затримано. Йому також повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 332-2 - незаконне перетинання державного кордону України Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
У Києві СБУ затримала росіянина, якого 2 роки розшукував Інтерпол У Києві СБУ затримала росіянина, якого 2 роки розшукував Інтерпол
Чоловік вчиняв тяжкі злочини, пов’язані із фінансовими оборудками.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next