Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)

Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)
На вулиці Довженка, що у Сихівському районі Львова двоє невідомих молодиків розбили двері алкогольного магазину і втекли. Однак зловмисники не врахували того, що їх зафіксували камери відеоспостереження.

Учора ввечері, 29 травня, двоє молодих львів’ян розтрощили двері магазину на вулиці Довженка. Зловмисники втекли з місця події, однак не врахували, що їх зафіксували камери спостереження. Внаслідок цього екіпаж патрульних обстежив прилеглі території і виявив схожих осіб на вулиці Сихівській, повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівщини.

Вчора увечері патрульних 4 батальйону викликали на вулицю Довженка, де два невідомих хлопця пошкодили майно магазину — розбили двері, - йдеться у повідомленні.

Виявилось, що правопорушниками є двоє 19-річних молодиків. Зокрема на одного з хлопців поліцейським навіть довелося вдягнути кайданки. Він отримав протокол затримання та постанову за частиною 2 статті 178 - Розпивання алкогольних, напоїв заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення КУпАП.

Патрульні передали затриманих слідчим, аби ті з’ясовували усі обставини події.

Читайте також
У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M
Львів стане четвертим містом України, де відкриють магазин H&M. Вже цієї осені любителі шопінгу зможуть відвідати магазини шведського бренду в одному із львівських торгових центрів.
У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото) У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.
На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео) На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео)
Зараз на балансі «Львівтеплоенерго» перебуває понад 520 будинків з індивідуальними тепловими пунктами. Тривають роботи з встановлення ІТП й в інших районах Львова.
Loading...
Load next