На Донбасі помер смертельно поранений український захисник: стало відоме ім‘я героя

На Донбасі помер смертельно поранений український захисник: стало відоме ім‘я героя
Внаслідок осколкового поранення, яке виявилось несумісним із життям помер український військовий Андрій Гонар.

В ніч на 26 липня у зоні бойових дій загинув старший солдат та водій мотопіхотної бригади. Чоловік отримав смертельне поранення поблизу населеного пункту Піски. Про смерть українського захисника повідомили в 58-й мотопіхотній бригаді імені гетьмана І. Виговського.

З сумом повідомляємо про загибель нашого друга, воїна, побратима. Військовий служив в бригаді з червня 2019 року. 26 червня він відійшов до війська небесного і залишиться в нашій пам'яті навічно, - йдеться у повідомленні.

Загалом, за добу 25 червня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню. Проросійські бойовики гатили з мінометів великого калібру та станкових протитанкових гранатометів. На жаль, через обстріли поблизу Пісків захисник Андрій Гонар отримав осколкове поранення - воно було несумісне із життям. 

Військовому було лише 49 років та самі він був родом із міста Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині. Служив у 58-й конотопській бригаді з червня 2019 року.

Командування бригади та весь особовий склад висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України. Світла і вічна пам’ять Герою!, - додали побратими загиблого.

Зокрема, від початку цієї доби, 26 червня, бойовики вже двічі обстріляли позиції наших захисників. Українська сторона СЦКК повідомила про втрату представників СММ ОБСЄ.

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.
Loading...
Load next