Намальований портрет Ілона Маска ожив та співає: мільярдер зацікавився додатком, створеним в Україні (фото)

Намальований портрет Ілона Маска ожив та співає: мільярдер зацікавився додатком, створеним в Україні (фото)
Найбагатша людина у світі – Ілон Маск вже став відомим своїми постами у Twitter. Одного його твіту деколи досить для того, аби зробити компанію популярною, чи то навпаки – обвалити її акції.

Уже вдруге Ілон Маск поділився у своєму Twitter контентом зробленим в українському додатку Reface. За дві години його твіт (посилання) набрав понад 42 000 лайків, кількість підписників підприємця – 58 мільйонів читачів.

Зроблений Ілоном Маском ролик триває декілька секунд, та зауважимо, що його передивилися вже близько 2 млн разів. Воно створене за допомогою нової функції Reface – анімації обличчя, яка дозволяє анімувати будь-які зображення, картини, фото з обличчям і накладати музику. На відео намальований Ілон Маск ожив та співає.

Зокрема, у 2019 році засновник компаній SpaceX  ретвітнув контент з Reface в якому він за допомогою додатку наклав своє обличчя на фото актора Двейна Джонсона під ніком Гора. Тоді свій твіт він підписав: "Так, я трохи качаюсь". Спершу це відео стало вірусним у Reddit, а потім і в Twitter. До того ж воно зібрало майже 700 тисяч вподобань та понад 100 тисяч поширень.

Зазначимо, що Reface – це український додаток, за допомогою якого можна за лічені секунди вставити своє фото у відео із знаменитостями і не тільки. За версією Google Play створений стартап визнаний додатком 2020 року, а в серпні минулого року Reface став номером один серед додатків в американському App Store, випередивши навіть TikTok та Instagram.

Головний офіс стартапу знаходиться у Києві, його команда налічує 200 людей. Серед відомих користувачів Reface є Снуп Доґґ, Майлі Сайрус, Брітні Спірс, Джастін Бібер та інші.

Читайте також
Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство
В американському штаті Техас у місті Г’юстон, Україна відкриє четверте за рахунком генеральне консульство у Сполучених Штатах.
Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море
Американський ракетний есмінець USS Ross увійшов у акваторію Чорного моря для участі у щорічних українсько-американських військових навчаннях.
Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря
До Чорного моря прямує есмінець USS Laboon Військово-морського флоту США, який згодом візьме участь в операціях з підтримання безпеки разом із союзниками.
Loading...
Load next