"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс

"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.

Американський актор Алек Болдвін, який на знімальному майданчику 22 жовтня випадково вистрелив з пістолета в операторку Галину Гатчінс, повідомив, що не натискав на спусковий гачок. Про це він заявив в інтерв’ю телекомпанії ABC, передає Reuters.

Спусковий гачок не було спущено. Я не спустив гачок. [...] Ні, ні, ні. Я б ніколи не націлив на когось пістолет і не натиснув би на спусковий гачок. Ніколи», – сказав Болдвін і додав, що не знає, як бойовий набій потрапив на знімальний майданчик.

Зазначимо, що правоохоронці цю заяву поки не коментували. На цей час слідчі зосередженні на тому, щоб з'ясувати, як на знімальний майданчик потрапили не холості, а бойові кулі.

Своєю чергою, постачальник зброї повідомив поліції, що вони, нібито, могли бути перезарядженими боєприпасами, що складаються з перероблених компонентів, зокрема куль.

Нагадаємо, раніше помічниця режисера фільму "Іржа" Мемі Мітчелл вирішила подати до суду на Алека Болдвіна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна
Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Іржа" 22 жовтня 2021 року.
Loading...
Load next