У небі над Києвом пролетіли два американські військові літаки (відео)

У небі над Києвом пролетіли два американські військові літаки (відео)
Два військово-транспортних літака США у Європі спільно з українськими колегами здійснили навчальний політ у небі над столицею.

Сьогодні, 31 серпня, два військово-транспортні літаки Командування спецоперацій США здійснили ознайомчий політ над Києвом. Трапилось це на знак завершення спільних навчань, які тривали впродовж місяця, повідомляє пресслужба посольства США в Україні на своїй сторінці у Twitter.

Сили спецоперацій США разом з українськими колегами протягом місяця проводили спільні навчання. Щоб відзначити закінчення цієї місії Командування Сил спецоперацій США в Європі здійснило політ над Києвом разом з українськими партнерами на 2-х літаках MC-130J Commando II, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, маршрут ознайомчого польоту пролягав над Дніпром, Аркою Дружби народів, Києво-Печерською Лаврою, Музеєм Другої світової війни та монументом Батьківщина-мати. Так, у командуванні Повітряних сил ЗС України заявили, що основною метою заходу є підвищення рівня сумісності між підрозділами країн-партнерів.

Окрім цього, зауважимо, що Сили спецоперацій США близько місяця тренували українських бійців у Вінниці.

Читайте також
Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото) Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото)
Літак, який першим прилетів в Україну на житомирське міжнародне летовище візьме участь в космічному фестивалі "KOROLОV AVIA FEST 2021", що відбудеться у Житомирі.
Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео) Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео)
До 20-річниці масштабних терактів у Сполучених Штатах Америки президент Джо Байден наказав розсекретити документи, пов'язані з терористичними атаками, що сталися 11 вересня 2001 року. Тоді загинули більш як 2,9 тисячі осіб, а відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Аль-Каїда".
Серед пасажирів були українці: "Талібан" дозволив іноземцям вилетіти з Афганістану (відео) Серед пасажирів були українці: "Талібан" дозволив іноземцям вилетіти з Афганістану (відео)
Це перший рейс, який забрав іноземців з афганської столиці Кабула після завершення евакуації під керівництвом США, що завершилася 30 серпня. Зокрема, понад тиждень тому США завершили виведення військових із Афганістану після швидкого захоплення країни талібами.
Loading...
Load next