Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака

Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака
У мережі пасажири з України скаржаться на те, що компанія Wizz Air не пускає їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснюють, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.

Один із пасажирів рейсу – Айдер Муждабаєв повідомив 9 липня на своїй Facebook-сторінці про те, що людей не пускають у літак Wizz Air в аеропорту "Жуляни".

За його словами, пасажирів не впустили у салон літака, оскільки карантинні обмеження Естонії не дозволяють в’їзд українцям на територію країни. Чоловіку вдалося сконтактуватися з естонськими прикордонниками, і ті сказали йому протилежне.

Навіть після того, як за телефоном поліції та прикордонохорони Естонії пасажирам офіційно підтвердили, що їхній в'їзд у цю країну можливий, - йдеться у повідомленні.

Також чоловік обурився тим, що не може сконтатуватися з представниками авіакомпанії Wizz Air та вимагає негайного перебронювання цих квитків на наступний рейс до Таллінна.

Журналіст Аркадій Бабченко теж висловив свої думки щодо цієї ситуації. Близька подруга його дочки не змогла вилетіти з київського аеропорту до естонії. Він також наголосив на тому, що телефонував в департамент прикордонної охорони Естонії, де йому підтвердили можливий в’їзд в цю країну.  

2 липня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив у своєму Twitter про те, що Естонія дозволила перетинати свій кордон туристам з України. Єдина умова: відвідувач повинен бути вакцинованим від коронавірусу.

Читайте також
Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.
Антиковідна дисидентка: у Києві жінка влаштувала "масочний" скандал (відео) Антиковідна дисидентка: у Києві жінка влаштувала "масочний" скандал (відео)
У магазині жінці навіть подарували маску, проте, вона на відріз відмовилася її надягати.
Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+) Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+)
Чоловік є уродженцем Азербайджану, проте має українське громадянство. Він нецензурно лаявся стосовно Державної міграційної служби, яка надала іноземцям дозвіл на проживання та паспорти.
Loading...
Load next