Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією

Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією
Перекриють рух на магістралі M1, який починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною.

У Молдові на рік перекриють рух на ділянці траси M1, що з'єднує Румунію і Україну у зв‘язку з ремонтом мосту, який розпочнеться 19 липня і триватиме до кінця червня 2022 року. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Newsmaker.

Таким чином, з 19 липня на рік перекриють рух на магістралі M1, що починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною, - йдеться у повідомленні.

У звʼязку з цим рух перенаправляють по трасах R4 R6 — Гояни — Криуляни — M1 і G72 R6 — Браніште — Криуляни. Зокрема, водіїв, які перетинають трасу М1, закликають звертати увагу на тимчасові обмеження та об'їжджати територію, де відбувається ремонт, відповідно до схем перенаправлення руху.

Читайте також
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото) На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Loading...
Load next