У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)

У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)
Тепер українці, які планують цього літа відпочивати на Волині поблизу Шацьких озер зможуть дістатись до місця значно швидше та комфортніше.

У рамках "Великого будівництва" у Волинській області повністю відремонтувати 26 кілометрів дороги яка веде до одного із найтуристичніших місць України - Шацьких озер. Так, аби подорожі були комфортними та безпечними, було капітально відремонтовано відрізок дороги Т-03-02 Піща — Шацьк — Любомль — Козин — /М-06, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Роботи з відновлення автошляху до Шацьких озер будуть  продовжуватись і надалі. Загалом цьогоріч у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" планується відремонтувати 45,5 км дороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на відрізку від Піщи до Любомля Ковельского район, - повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

У коментарі виданню Zaxid.net, очільник Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак розповів, що наразі відремонтовано лише 26 км дороги, а інші 19 ремонтуватимуть уже з вересня. Відповідне рішення прийняли через велику завантаженість цієї траси у період туристичного сезону.

Це поточний і середній ремонти. Там здійснюється посилення автомобільної дороги щебенем, товщиною від 15 сантиметрів, і два шари асфальтобетону. Це цілком достатня конструкція, щоб ця дорога служила довго і гарно, - пояснив Посполітак.

Зокрема, наразі на Волині триває ремонт траси Т-03-06 Шацьк-Любохини, на відрізку в 22 км. Ремонт завершити тут планують близько через місяць, оскільки під час туристичного сезону ремонтні роботи тут не зупинятимуть, через те, що на цій ділянці дороги немає великого навантаження.

Читайте також
Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією
Перекриють рух на магістралі M1, який починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next