У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео)

У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео)
Малюк впав у фонтан і отримав травми, несумісні з життям. Лікарі всю ніч боролися за життя дитини.

У Дніпрі медикам не вдалося врятувати 4-річного хлопчика, який послизнувся і впав у фонтан на деталь водограю. Медики до останнього намагалися врятувати малюка, однак дитина отримала важкі травми при падінні та серйозні ушкодження в районі промежини.

Про це повідомляє Інформатор.

Трагедія сталася у п'ятницю, 23 липня. Відомо, що дитина гуляла з сім’єю в сквері "Прибережному". Хлопчик грався поблизу фонтану, а батьки відвернулися - у цей час дитина впала у водограй. На відео з камер спостереження помітно, як хлопчик бігає у воді, але в якийсь момент падає.

Сам хлопчик підвестися не зміг. Медики швидкої забрали травмовану дитину до обласної дитячої лікарні. Лікарі добу намагалися стабілізувати його стан, утім врятувати не змогли

Хлопчика одразу направили на операцію. Його оперували з вечора до 6 ранку. Добу медики намагалися стабілізувати стан дитини. На жаль, 25 липня, о 5:00, хлопчик помер, - прокоментував ситуацію директор ОДКЛ Дніпра Олексій Власов.

 

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
Loading...
Load next